Reklámfilmünk ide kattintva nyílik meg
Mai dátum 2018.04.21 Névnap Konrád Látogatók 1457645 Frissítve 2018.04.19 




|
HERBÁCIÓ KÜLÖNSZÁM 1.

A Herbáció (a népi gyógyreceptek magazinjának) friss számát keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Herbáció magazinra bármelyik Postán! (Előfizetési csekk kérhető a posta hírlap ügyfélszolgálatán a 06 1 767 8262 telefonszámon, vagy a hirlapelofizetes@posta.hu emailcímen.)
Korábbi számaink megrendelhetők a kiadónál: DVD-n (pdf), vagy papír formában - utóbbiban a készlet erejéig: ár 300 Ft/lapszám. Telefonszámunk: 0630 / 437-8900, nzr(kukac)herbacio.hu
A HERBÁCIÓ magazin ERDŐKINCSE-MEZŐMENZA különszámának tartalmából:
Herbáció különszám: Erdőkincse-Mezőmenza (tematikus lapszám az ehető vad növényekről)
Az erdők, mezők nekünk teremnek
Családellató es háztáji kertészet
Kerti és vad növényeket a konyhába
Erdő-mező gyümölcsei, zöldségei
Virágitalok (bodzaital, bodzapezsgő, harsital, rózsasziromszörp)
Csalánból készül (csalánleves, csalánfőzelék, csalán fasírt, csalántea, csalánkocsonya)
Fenyő a konyhában (fenyőszörp, fenyődzsem, fenyőlikőr)
Kerek repkény (szendvicskrém, zöldfőzelék)
Lándzsás útifű (útifűből gombóc, lepény, palacsinta, főzelék)
Mentafélék (mentából szörp, krém, mezes joghurt)
Az erdei szamóca haszna
Fekete bodza (bodzaecet, bundásbodza, bodzából leves, likőr)
Vadszeder, kökény, galagonya receptek
Húsos som (lekvár, szörp, befőtt, kocsonya)
Vadnövény gasztronómia, „erdőkóstolás” (erdei gombaragu, medvehagymás palacsinta, vadzöldséges palacsinta, hárslevél saláta, csalános tönkölypizza, vadzöldségek konzerválása, klorofill koktél, erdei szendvicsek, akácos szamócadzsem, akácital, akác szörp, gyékénysaláta, cickafark fűszer só, vadzöldekkel töltött kifli )
Mezei katáng (katángsaláta, katángkávé, katángkávés krémcukorka, katángfőzelék és gyökérleves)
| 

















|